hits

Sunniva Emilie Pedersen

Englemamma og gravid igjen

Den gule drittkluten er ferdig! 13.02.2018

Endelig! Endelig! Endelig!

 

 

De jævla bomullsklutene som alltid har tatt motivasjonen fra meg, som har tatt all strikkeglede vekk for en stakkars nybegynner. Jeg har aldri greid å fullføre en, ikke for at det er krevende eller noe, det har bare rett og slett vært så kjedelig! Ikke misforstå, de er gjeve og alt det der, setter pris på å få slike i gave. Men liker ikke lage dem.. Også det bomullsgarnet som deler seg så lett, aaargh. Takket være Gro og Bestemor Ingebjørg har mine små og større feil blitt huket tak i ooog etterhvert begynte det jo å bli en automatikk i det. Kjente fort på at jeg må ha nye utfordringer. Felle av selv greide jeg til og med, selv om det ble litt stramt ;-) Man lærer av sine feil! Hehe! Men nå skal jeg strikke noe gøy, enkle babysokker og luer som faktisk gir meg lyst til å strikke. Så får bare Gro og Ingebjørg hente meg inn der jeg gjør bommerter, enten de vil eller ikke. Hehe :-D Neida de er kjekke å ha ♥ Så kommer også mamma snart på besøk, så jeg slipper renne ned dørene hos de andre. Også planlegger jeg å starte på et enkelt babyteppe etterhvert ala Mor Signes. Bare litt usikker enda på om jeg skal strikke det i ubehandlet ull eller superwash. Får se!

 

"Litt" silkeull, fin høstfarge. Og nye rundpinner i str 6. 

 

Adjø, gule drittklut. Du skal herved bli brukt til all drittarbeidet på kjøkkenet. Det blir nok en stund til jeg strikker en klut igjen.. 


Følg gjerne facebooksiden min her

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Sunniva E. Pedersen - Englemamma og gravid igjen

Hei! Jeg heter Sunniva, er 23 år gammel og kommer fra Salten i Nordland. Er gift med Kristoffer og eier cocker spanielen Dennis. Mars 2017 ble vi engleforeldre til Saga Eleah, Sommeren 2018 venter vi vårt hjerteplaster. Følg oss på vår ferd!

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no